onsdag 2 mars 2016

Roligaste blogginläggen


Veckans bokbloggsfråga från Barnboksbloggen lyder: Vilken typ av blogginlägg tycker du är roligast att läsa hos de bokbloggar du följer (recensioner, svar på utmaningar, listor, fakta, boknyheter, personliga inlägg, temainlägg eller vad det nu kan vara)? Och vilken typ av blogginlägg tycker du själv är roligast att skriva? 

Jag gillar nog allra mest att läsa recensioner, särskilt av böcker jag själv har läst, särskilt böcker jag älskat eller hatat.
Inlägg med fina foton är alltid lockande.
Jag gillar personliga inlägg där man får veta mer om personen bakom bloggen (är själv sämst på att skriva sådana tyvärr, men tänker ial alltid att jag ska. Sen. Nån annan dag).
Listor är inte så kul att läsa, men jag tycker det är kul att skriva. Temainlägg är ofta intressant (beror ju på temat iofs), särskilt sådana som är en del av nån bloggutmaning så man kan klicka runt och läsa vad olika personer svarar på samma fråga.
Mina favoritinlägg att läsa är de som är pladdriga, roliga och som blandar in personliga detaljer. Jag gillar texter som känns som att någon pratar jättefort utan att kunna hejda sig och som skjuter in en massa bisatser och stickspår.

4 kommentarer:

 1. Jag är dålig på det där med foton, jag vet. Men pladdra, det är jag mästare på! Och jag tycker själv att jag är rätt rolig...

  SvaraRadera
 2. Att läsa recensioner av böcker man själv har läst är kul. Speciellt om man tycker olika :)

  SvaraRadera
 3. Jag gillar att klicka mig runt på olika bloggar, men det är inte alltid jag hinner.

  SvaraRadera
 4. Ja det är roligt att läsa inlägg när personen bakom lyser igenom lite :)

  SvaraRadera