tisdag 8 september 2015

Tio serier jag ska avsluta. Snart...

Veckans Top Ten Tuesday frågar efter "Finished series I have YET to finish".
Vet inte om jag kan få ihop tio som jag faktiskt planerar att läsa, men.. vi testar!

1) Millennium, men jag är å andra sidan inte jättesugen på att läsa den nya boken då det känns som fusk med en helt ny författare.

2) Princess diaries, förutsatt att den är avslutad?

3) Jag har en eller två böcker kvar i James Herriots veterinärserie, de är så bra att jag har skjutit upp en läsning av dem ganska länge bara för att jag vill spara på upplevelsen.

4) Är House of night en avslutad serie? Jag har ingen koll. Men jag har tänkt att läsa klart den nån gång, men å andra sidan har jag glömt vilken bok jag slutade med, och jag började reta mig på ungefär alla karaktärer såatte...får se när det blir av.

5) Sookie Stackhouse. Jag har glömt att läsa den sista! Det måste åtgärdas snart.

6) Vibeke Olsens Sågverksungen läste jag för ganska länge sen, och gillade. Men, jag har inte läst fortsättningen än. Snart.

7) Anne på Grönkulla. Jag har inte läst de två sista tror jag, vet inte varför. Det blir lite mindre kul när hon gifter sig och flyttar, jag tror att jag tappade intresset lite där någonstans.

8) ...Nej, jag kommer inte på fler som jag inte läst klart? Jag har hoppat av en hel massa serier halvvägs utan att ångra mig, t ex Vampire academy, Morganville vampires, Shadow falls, ett gäng svenska deckare som jag alltid tröttnar på efter nån bok, Spiderwick... och en massa andra. Sen har vi ju ett stort antal "del ett" som jag läst utan att fortsätta med serien också. Det finns så många böcker, man har inte tid att läsa ut serier bara-för-att!

1 kommentar:

  1. Jag tycker nog att man ska räkna Millenium som avslutad efter den tredje boken. Det finns nog inget som kan få mig att läsa den påstådda fortsättningen, för mig är det bara girighet och vinstintresse.

    SvaraRadera