onsdag 5 september 2012

Kom ihåg att rösta!

Nu är det dags att rösta i Forma Books Blog Awards!
Sveriges bästa bokblogg och Sveriges bästa barn- och ungdomsbokblogg ska koras, och man kan rösta fram tills den 14 september.

Här är finalisterna i kategorin bästa bokblogg:
Stringhyllan
Liten men naggande god, med blick för litteratur som flyter utanför Allfarvägarna. Uppvisar stor självständighet, integritet och ett genomborrande förhållningssätt. Stringhyllan ser.
Enligt O
Driven och ambitiös, med så täta inlägg att läsaren måste uppdatera sig flera gånger per dag. Kärleken till litteraturen svämmar över och drar dig med sig i svallvågorna. Oemotståndlig för den som vill vara mitt i samtalet.
Fiktiviteter
Smart, bred och generös, med massor av länkar till egna bokbloggfavoriter. Beundransvärt läsvärd och dessutom behagligt vilsam för ögat. Här träder man in på bokspa. Alldeles gratis.

...och bästa barn- och ungdomsbokblogg:

Bokunge
En blogg som älskar de små och vill ge dem det bästa. Nyanserad blogg som inte fastnat i gullighetsfällan, även om det visuella intrycket har hög mysfaktor!
Tonårsboken
Äntligen en blogg där litteraturen inte tar några omvägar. Med hög fart förflyttar sig boktipsen mellan läsarna, inte mellan förmedlarna. Av tonåringar, för tonåringar, i tiden!
Unga böcker
Seriöst och initierat om böcker för unga vuxna. Det finns massor av sådana böcker, och nu finns också en blogg som kan sålla agnarna från vetet. Vi förutspår ett bloggliv i rampljuset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar