måndag 21 december 2015

Annas bokpaket!


Får börja med att be om ursäkt till min hemliga bokvän som inte har fått några uppdateringar om sitt paket. Det kom för två veckor sedan, jag hämtade det och sedan väntade jag på ett tillfälle när jag hade gott om tid att öppna det och uppskatta det, vilket då blev idag. Dåligt av mig. Men idag blev jag i alla fall så himla glad! Ett paket fullt med passande saker. En julbok, I heart christmas av Lindsey Kelk, perfekt eftersom jag vill ha fler julböcker. Be careful what you wish for av Alexandra Potter, verkar vara bra och så Balzac och den kinesiska lilla skrädderskan av Dai Sijie, en bok som inte utspelar sig i Europa, enligt önskemål.

Dessutom en färgläggningsbok med växter och djur, något att pyssla med fram till växtsäsongen börjar igen. Ett mumsigt te och så mitt favoritgodis, marsipangris, mjölkchoklad med non-stop, fin choklad och juleskum. Kommer bli en bra jul detta. Tack tack!

Himla svårt att gissa vem som skickat, trodde i mitt högmod att jag lätt skulle ta det på ledtrådarna. Gissar dock på What You Readin?.

2 kommentarer:

  1. Åh, vad skönt att se att det kom fram, har varit lite orolig :-) Ja, du gissade rätt att det är från mig. Teet och marsipangrisen är från Fjärås (jag bor gångavstånd från Tjolöholms slott) och Potters och Saijes böcker är två favoriter. God jul!

    SvaraRadera
  2. Har läst en bok nu, och godiset börjar ta slut... Mycket gott te, drack det imorse :)

    SvaraRadera