måndag 30 januari 2012

Buffy säsong 8!

Hoppas att inga fans av tv-serien Buffy the vampire slayer har missat att det finns en åttonde säsong i serieform.

Det första albumet var lite trögläst, det tog en stund att komma in i handlingen. Album nummer två (No future for you) är mer uppbyggt som ett klassisk Buffyavsnitt, och därmed lite bättre enligt mig. Nu känns det som om den här serien kommer vara riktigt, riktigt läsvärd!
Jag ska inte spoila handlingen, men om man gillar tv-serien blir man knappast besviken på detta. Det är snyggt tecknat (viktigt enligt mig! Jag har svårt för serier som är rörigt eller "slarvigt" tecknade) och alla ser i stort sett ut som de gör på tv. (Förutom att Faith plötsligt har fått jättestora bröst? Var kom de ifrån?)

2 kommentarer:

  1. Har inte ALLA de kvinnliga karaktärerna plötsligt jättestora bröst? Det är tyvärr ganska vanligt inom seriegenren med omotiverat stora bröst, men det blir ju rätt märkligt när många av karaktärerna är så lika sina tv-förebilder förutom att de plötsligt har gått upp ett antal kupstorlekar.

    SvaraRadera
  2. Kan man få låna kanske?

    Jag tycker nog att Faith är den som mest troligen skulle göra en bröstförstoring, men då skulle det nog bli en plot-point av det. Manlig tecknare antar jag.

    SvaraRadera