fredag 17 februari 2012

Hundar, hundar och ännu fler hundar

Ensamma hjärtan och hemlösa hundar - Lucy Dillon

Samtidigt som Rachel förlorar både sin snygga pojkvän, sitt jobb och sin lägenhet i London ärver hon sin mosters hundpensionat i en lantlig liten stad. Till pensionatet hör även ett fallfärdigt hus fullt med prylar och papper som måste sorteras och en bordercollie. Det visar sig dessutom att företaget inte bara är ett hundpensionat utan att de även omplacerar herrelösa hundar.
I väntan på att allt ska ordna sig med arvet flyttar Rachel in i mosterns hus. Hon är tveksam till om hon ska klara av att hjälpa till med hundarna över huvud taget, men blir snart charmad av både dem och byns trevliga veterinär. Runt hundstallet kretsar ett flertal karaktärer, alla med sina problem.

Det här är ganska klassisk chic-lit. Lite kärlek, lite ekonomiska problem. En jobbig mamma, en tjej som måste lära sig något nytt av livet och en del snygga kläder. Och så hundar förstås. Massor av hundar. Boken är mysig. Inget djuplodande direkt, men trevlig och lättläst. (Och så var det glitter på omslaget, ibland behöver man en bok som glittrar).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar